Nature Quest

Najaarsreis: Zaterdag 14 november t/m zondag 22 november 2020

Dit najaar wordt er weer een nieuwe vision-quest in de Sahara georganiseerd. Op deze bezinningsreis ben ik één van de begeleiders. Je kunt je via de organisatie opgeven voor deze reis. Klik hier om naar de inschrijfpagina van de organisatie te gaan.

Een bezinningsreis in Marokko inclusief een driedaagse Solo Quest in de woestijn, geheel op jezelf, vastend, met alleen water en verder geen andere afleidingen zoals telefoon, boek, pen en papier. Teruggaan naar jouw basis, jouw innerlijk kompas, in contact met jezelf en de natuur. Met de woestijn als leermeester ga je aan de slag met een voor jou belangrijk thema of levensvraag.

In het najaar van 2019 ben ik als deelnemer mee geweest naar de Sahara Quest. Bij aankomst in Marokko werd ik getroffen door het thuisgevoel dat zich van mij meester maakte. De zorgzaamheid, bereidwilligheid en de warme uitstraling van het Nomadische team dat voor ons klaar stond vond ik hartverwarmend. Ik waande mij in een 1001 nacht setting, wandelend door de oase, omringd door dromedarissen, bepakt met onze voorraad, op weg naar de woestijn.

Na een overheerlijke maaltijd gingen mijn buddy en ik op weg naar ieder onze eigen plek. Op fluitafstand bereikbaar voor elkaar mocht er in de nacht (overdag kan je terug naar het basiskamp) hulp nodig zijn. Totaal teruggeworpen op mezelf, al vastend bracht mij helderheid en zuiverheid en nog voor de zon onderging toonde de woestijn haar wijsheid op mijn thema, welke ik geroerd in tranen bij me binnen liet komen. Magisch is het enige woord dat ik eraan kan geven, aan deze onuitwisbare ervaringen onder een adembenemende sterrenhemel.

Maakt je hart een sprongetje als je dit leest, voel je een innerlijk JA? Van harte welkom!

Klik hier om naar de inschrijfpagina van de organisatie te gaan.