THEMAWEEKEND 13-14-15 maart 2020
Ontdek de paradijsvogel in jezelf!

Laat je uitnodigen om jezelf vol aan de wereld te laten zien. Geen verstoppertje meer te spelen. Geen kloof tussen wat we van binnen voelen en ervaren en hoe we dit naar de buitenwereld vertalen. Dat zowel onze kracht als onze kwetsbaarheid aan het licht mogen komen. Maar vooral ook jouw eigen kleurenpracht, your True Colours!

“So don’t be afraid to let them show!” (Cindy Lauper)

Toch doen we het maar al te vaak: ons terug houden, aanpassen, klein maken of zelfs onzichtbaar en onhoorbaar. Diepgewortelde overtuigingen houden ons geketend: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Maar wie bepaalt wat gek is of briljant? Normaal is tenslotte het gemiddelde van alle afwijkingen.

Wat zou er gebeuren als je de Paradijsvogel in jezelf helemaal de vrije ruimte geeft? Als je het nest van de veiligheid verlaat en de sprong in het diepe gaat wagen? Wat weerhoud je nog en wat heb je nodig om je vleugels uit te kunnen slaan?

Kom het ontdekken tijdens dit themaweekend. We gaan op ontdekkingstocht aan de hand van storytelling, ervaringsgerichte oefeningen, lichaamswerk en creativiteit. Een weekend van rust en dynamiek, diepgang en lichtheid. We laten je ‘prettig gestoord’ weer naar huis gaan!

Locatie

De Abdij van Berne is landelijke gelegen in een bosrijke omgeving en heeft een prachtige kloostertuin en grote boekhandel. We volgen het abdijritme tijdens het programma. www.abdijvanberne.nl

Praktische informatie

Waar: Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk Dinther

Wanneer: vrijdag 13 maart 19.00 uur – zondag 15 maart 15.00 uur.

Max. aantal deelnemers: 10

Kosten: EarlyParadiseBird tarief t/m 1 maart 2020: 275,- Euro p.p. ALL INN. Vanaf 2 maart 2020: 295,- Euro p.p. ALL INN

All Inn: 2 overnachtingen in eigen 1-persoonskamer met douche/toilet, maaltijden vanaf ontbijt op zaterdag t/m warme maaltijd op zondagmiddag (desgewenst broodmaaltijd op vrijdagavond om 18.30 uur tegen meerprijs van 6,50 Euro), koffie/thee en lekkers gedurende hele programma.

Zin om mee te gaan?

Schrijf je hier in!

Bedankt, je ontvangt zo snel mogelijk bericht.