Welkom, mijn naam is Jennecke Stradmeijer (1978) en ik ben trainer en levenscoach en inspireer graag mensen op het pad van bewustzijnsontwikkeling.

Na jaren te hebben gewerkt projectleider binnen de communicatie en design branche stond ik in 2011 op het randje van een burn-out. Toen in de daaropvolgende jaren duidelijk werd dat de kinderwens die mijn man en ik koesterden niet in vervulling mocht gaan brak een periode van diepe rouw aan. Om hier samen onze weg in te vinden kwamen we in contact met Phoenix Opleidingen in Utrecht. Dat voelde als thuiskomen, een plek waar je je eigen plek terugvindt en waar hoofd, hart en lijf bij wordt betrokken. Bij hen heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd waarbij Systemisch werken, neurolinguïstisch programmeren, transactionele analyse en lichaamswerk centraal staan. Hier heb ik mijn passies herontdekt, ervaar ik levensenergie en zingeving in mijn werk. Dat gun ik iedereen.

Wat ken ik het goed om mij aan te passen aan de ander, mij niet uit te spreken om het ‘veilig’ te houden. Er is moed voor nodig om onszelf te laten zien, vol te leven en in verbinding te zijn. Levensplezier creëren en doen waar je diep van binnen naar verlangt. Mijn ervaring is dat mijn gevreesde uitkomst niet de realiteit is. Iets uitspreken met een dierbare vind ik zo spannend, bang dat de relatie op het spel staat. Als ik het met een open hart en in kwetsbaarheid kan uiten, ontstaat er juist verbinding. Leven vanuit liefde en aandacht, voor jezelf en de ander, daar wil ik graag aan bijdragen. 

Graag kijk ik vanuit een holistische perspectief waarbij alles met elkaar is verbonden, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.

Levenscoach & Trainer

KO’AN Training is opgericht in 2018 en is ontstaan vanuit de wens naar zachtheid, verbinding en eerlijkheid in het leven. Puur en met levensenergie. Ik wil graag voeden en inspireren. Leven vanuit liefde en aandacht, voor jezelf en de ander.

Graag draag ik bij aan het vergroten van medemenselijkheid binnen de samenleving. Waarin we met elkaar een open verbinding aangaan, vanuit gelijkwaardigheid, met kwetsbaarheid en het uitspreken van eenieders waarheid.

Zou het niet mooi zijn als door persoonlijke ontwikkeling ik dichter bij mijn ware natuur kom en uiteindelijk mijn leven en wat ik doe een gift aan de wereld mag worden.


DE ECHTE ONTDEKKINGSREIS IS GEEN SPEURTOCHT NAAR NIEUWE LANDSCHAPPEN, MAAR HET KIJKEN MET NIEUWE OGEN ~ Marcel Proust