Word pelgrim voor een dag en ontdek wat de natuur met je doet!

Little Pilgrimage, Great Experience

Een Little Pilgrimage, Great Experience is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. Deze dag gaat over ont-moeten en vertragen. Een dag helemaal voor jou alleen, met gelijkgestemden. Dit is een dag om juist daar te zijn waar je door werk, afspraken of gezin minder snel bent: bij jezelf. Tijd om op adem te komen in de cadans van het lopen, omgeven door de natuur. Laat je verrassen en kom daar waar je hoofd je niet kan brengen.

Onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We lopen een flinke afstand van ongeveer 20 km en gaan van geijkte paden naar onbekend terrein. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met andere pelgrims. Uit je hoofd, in je lijf. Met de natuur als inspiratiebron. Gegarandeerd dat je iets in beweging zet!

‘Heerlijk om de dag te leven alsof tijd geen rol speelt, waar even niet zoiets bestaat als ‘moeten’. Ik hoef aan geen enkele verwachting te voldoen, behalve mezelf zijn. De ontmoetingen tijdens de tocht, verstilling, aandacht voor het hier en nu, contact met mezelf, verbinding met de anderen. In de context van een louterende rivier, zon, het bos, de bloesem en een groene weide. Hoe mooi kan het zijn?’ – Peter Ridderbosch

Praktische info
Voor deze dag geldt een open inschrijving. We wandelen met maximaal 12 deelnemers. Elke keer is de tocht anders: een andere route, een ander programma en een andere groep. Dus ook als je vaker meegaat blijft het een verrassende tocht. Het begin- en eindpunt is bijna altijd een NS-station.

Deze eendaagse pelgrimstocht kost 40 euro per persoon.


Op pad met je eigen team?
Wil je met een eigen groep of team op pad aan de hand van een zelfgekozen thema of vraag? We organiseren de Little Pilgrimage, Great Experience ook op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden. De pelgrimstochten organiseer ik in samenwerking met Annemieke Oost van DailyPilgrim.