WORD PELGRIM VOOR EEN DAG EN ONTDEK DE EENVOUD, ONTMOETING, VERDIEPING EN AVONTUUR!

Little Pilgrimage, Great Experience
Ga mee op 1-Daagse pelgrimstocht

Word pelgrim voor een dag en ontdek de kracht van eenvoud, ontmoeting, verbinding en verdieping.

Een Little Pilgrimage, Great Experience is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. Deze dag gaat over ONT-moeten en vertragen. Een dag helemaal voor jou alleen, met gelijkgestemden. Dit is een dag om juist daar te zijn waar je door werk, afspraken of gezin minder snel bent: bij JEZELF. Tijd om op adem te komen in de cadans van het lopen, omgeven door de natuur. Laat je verrassen en kom daar waar je hoofd je niet kan brengen.

Onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We lopen een flinke afstand van ongeveer 20 km en gaan van geijkte paden naar onbekend terrein. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met andere pelgrims. Uit je hoofd, in je lijf. Met de natuur als inspiratiebron. Gegarandeerd dat je iets in beweging zet!

Praktische info
Voor deze dag geldt een open inschrijving. We wandelen met maximaal 12 deelnemers. Elke keer is de tocht anders: een andere route, een ander programma en een andere groep. Dus ook als je vaker wilt meegaan blijft het een verassende tocht. Het begin- en eindpunt is bijna altijd een NS station.

Voor wie daar zin in heeft, sluiten we af met een drankje bij een horecagelegenheid (op eigen kosten).

Op maat
Wil je met een eigen groep of team op pad aan de hand van een zelfgekozen thema of vraag? We organiseren de Little Pilgrimage, Great Experience ook op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Deze dag organiseer ik in samenwerking met Annemieke Oost van DailyPilgrim.

3 Comments

  1. BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

    https://hi.switchy.io/5dyf

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.