Word pelgrim voor een week en ontdek de kracht van:
Eenvoud, Ontmoeting, Verdieping en Avontuur

Pad van je eigen wijsheid.
Ga mee op ontdekkingsreis en ervaar de bijzondere aspecten van het pelgrimsleven op de Walk of Wisdom. Een bestaande pelgrimsroute vanuit Nijmegen over onverharde paden en door glooiende landschappen over de grens met Duitsland. De overnachtingen langs de route zijn afwisselend, eenvoudig en avontuurlijk. Per dag lopen we gemiddeld 15-20 km.

De reis naar binnen.
Het is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag en onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We begeven ons op onbekend terrein en van geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met andere pelgrims.

JUST TAKE ONE STEP TO FEEL THE EXCITEMENT OF THE JOURNEY!