Dagwandeling langs de Linge.

LITTLE PILGRIMAGE, GREAT EXPERIENCE.

WORD PELGRIM VOOR EEN DAG EN ONTDEK DE EENVOUD, ONTMOETING, VERDIEPING EN AVONTUUR!

Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen.
We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag. Onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We gaan naar onbekend terrein en van de geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met andere pelgrims. Uit je hoofd, in je lijf. Met de natuur als inspiratiebron. Gegarandeerd dat je iets in beweging zet. Voor iedereen die wil investeren in persoonlijke ontwikkeling door een dag pelgrim te zijn.

Route lengte: 12 km
Duur: 5 uur
Vertrek locatie: station Leerdam

Deze dag organiseer ik in samenwerking met Annemieke Oost van DailyPilgrim.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *